Langkau ke kandungan utama

Bekal Mommy best!

Pagi tadi sebelum pergi kerja Master panaskan bekal Mommy.

Pastu Master pecut laju pergi kerja sebab dah lewat.
Sejam lak tu lewatnya! Selalunya 1 jam 30 minit je lewat.

Bayangkan Master pecut mencecah 140kmj, yang pernah dibuat hanya sekali iaitu semasa berkejar ke Langkawi. Kereta2 besar tiba2 rajin pula beri laluan hari ni, semua ketepi, Tedi pun rasa bangga sikit la.

Sampai di opis beliau, seperti biasa Master report kepada Mommy yang dia dah sampai opis.

Contoh bekal yang boleh dibawa ke pejabat.
http://emak2blogger.web.id/2012/09/29/nge-bento-yuuukkk/


Pastu Mommy balas dengan SMS yang berbunyi,"Budak2 ni kata best bekal memey, hi3x."

Huk aloh Mommy ni, mestilah best, tengoklah siapa yang panaskan bekal tu pagi tadi...

5 Jun 2013

Ulasan

Catat Ulasan

Buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan.
Tedi budak baru belajar, salah tak salah tolong komenkan.

Kiriman Berkaitan